Baïja


Baïja ... nova naravna in čutna kozmetika

Ni čudežev ... lepa koža je koža, za katero skrbimo v zdravem telesu! Čiščenje, vlaženje in zdrav način življenja so trije osnovni elementi za lepo kožo, ki sije vitalnost. Za podporo je Baïja oblikovala novo linijo nege kože, ki je narejena iz naravnih antioksidantov in sijajnih visokokakovostnih sestavin. Območje izdelkov ustreza specifičnim potrebam vsake kože.

Emocionalna popotnica, Baïja, njeno ime pomeni »srečna ženska« je napolnila svoj dnevnik doživetij z barvitimi izkušnjami, s številnih potovanj.
Unikatna in radovedna Baïja se navdušuje v mešanici različnih kultur z željo, da bi mi s tem bolje razumeli svet v katerem živimo. Popelje nas na prečudovito potovanje, namišljeno ali resnično in skrbno beleži zgodbe, ki ob tem nastajajo. 
Baija ljubi naravo in lepoto zato v svojih proizvodih uporablja učinkovine iz narave. 

Recepture so iskali v tradicionalnih metodah in ustvarili izjemne izdelke. Visoko kvalitetni proizvodi vsebujejo naravne aktivne sestavine (minimalno 96%) in so narejeni po tradicionalni metodi mojstrov izdelave mil iz Marseilla. 
Recepture dišav so skrbno izbrane iz najboljšega kar ponujajo rastlinski parfumi. Ustvarjene so v mestecu Grasse, ki velja za svetovno prestolnico dišav.

Njihovi izdelki ne vsebujejo parabenov, parafina, sulfatov in phenoxyethanola in so izdelani v Franciji.