ClarinsTonic Body Treatment Oil, Eau Dynamisante, ekstra učvrstitev, dvojni serum, krema za oblikovanje telesa, krema za čiščenje rok in nohtov, Joli Rouge, instant svetloba Natural Perfector za ličenje ... in še in še.

V več kot 60 letih je Clarins dal svoje ime do dolgega seznama legendarnih izdelkov za nego kože in ličil, ki jih nenehno izpopolnjujejo zahvaljujoč instinktivnemu razumevanju ženskih potreb in trajnih inovacij. Prvotni pariški kozmetični inštitut je v samo nekaj letih postal evropski prvak v luksuzni negi kože.
Clarins je podjetje, ki ga opredeljuje njegovo edinstveno znanje o rastlinah in spoštovanje biotske raznovrstnosti. Uporaba najboljših rastlin v njihovi optimalni koncentraciji, združevanje narave, znanosti in spoštovanja, da vedno ustvarijo učinkovitejše in razločnejše izdelke, to je Clarins!

Prav tako imajo inovativen pristop k učinkoviti lepoti, kar prispeva k blaginji, ravnovesju in sreči.  Imajo tisto, kar brezhibno združuje izdelke in usmerjene načine uporabe.

Clarins, francoska družinska blagovna znamka, ki razkriva naravno lepoto žensk po vsem svetu.