Desigual

Desigual – drzna oblačila za pisan vsakdan

Kdo ne pozna blagovne znamke Desigual?

Desigual je španska znamka oblačil, ki v prvi vrsti slavi ustvarjalnost in individualnost. Njihova linija ženskih oblačil in modnih dodatkov je prepoznavna po svojih drznih barvnih kombinacijah, neobičajnih vzorcih in inovativnih, nemudoma prepoznavnih kosih. Vse do danes ostajajo sinonim za pozitivizem, predanost, strpnost, inovativnost in neskončno zabavnost. Vedno znova privablja ljubitelje toplih krajev in navdušuje vse tiste, ki obožujejo pisanost in kulturno bogastvo Barcelone. Vodi jih moto »la vida es chula« oz. življenje je lepo.

Zgodovina oblačil Desigual v 1 minuti

Švicarski oblikovalec Thomas Meyer si je pri rosnih 20-ih letih zamislil drugačno prihodnost sveta mode. Zamislil si je svet, v katerem bi oblačila izžarevala energijo in ljudi vodila v pozitiven, živahen, vesel vsakdan. Tako je leta 1984 na španskem otoku Ibiza ustvaril znamko Desigual. S sedežem v Barceloni in več kot 200 lastnimi trgovinami pa Desigual danes predstavlja enega vodilnih tekmecev v svetu mode.

Znamka je prisotna v 72-ih državah po svetu, njihove kose pa lahko najdemo v več kot 7000 trgovinah po svetu, v vseh svetovnih prestolnicah mode kot so Pariz, New York, London in Berlin. Desigual je leta 2008 prejel priznano nagrado Mapic EG Retail Award, ki je v svetu mode znana kot Oskar maloprodaje. Znani so po svojih drznih marketinških kampanjah, s pomočjo katerih dosegajo neprestano rast, ki iz leta v leto postaja bolj intenzivna.

Cilj vodstva je, da Desigual v naslednjih letih doseže prepoznavnost znamk kot sta Nike in Adidas. S tem želijo doseči, da bi se v garderobi prav vsakega posameznika skrival vsaj 1 Desigual kos! 

Oblačila in modni dodatki Desigual izžarevajo vrednote in kulturo znamke. Proslavljajo edinstvenost, drugačnost in humor, prav v vsakem kosu pa je vidna nenehna predanost k ustvarjanju kakovostnih oblačil. Njihovo moto pravi, da je lahko prav vsak dan nova priložnost, da uživamo naše življenje. Ta optimizem privablja široko množico kupcev in se odraža v njihovem živahnem, barvitem in multikulturnem duhu.

Od številnih sodobnih tekmecev v svetu mode jih loči tudi široko ciljno občinstvo, ki pravzaprav ne pozna meja. Ne glede na vašo starost, spol in stil oblačenja je na policah znamke Desigual prav gotovo na voljo kos, ki vas bo navdušil!

Strastna moda z bogato tradicijo in preverjeno kakovostjo

Desigual danes ponuja veliko izbiro čudovitih modnih oblačil za ženske, moške in otroke ter prav tako množico modnih dodatkov, med katerimi prav gotovo izstopajo torbice. Če znamke še ne poznate, so Desigual šali odlična izbira za vaš prvi kos. Odražajo eno izmed njihovih največjih vrednot – trajno kakovost.

V današnjem svetu hitre mode je kakovost oblačil pogosto postavljena v ozadje, zato Desigual na tem področju predstavlja prijetno osvežitev. Desigualove kolekcije so po svetu znane po drznih potiskih in pestrem spektru barv. Svežina, avtentičnost in uporništvo s kančkom humorja so glavne prednosti blagovne znamke Desigual. Slogan je "Desigual ni enak!" In res, v ponudbi najdete izdelke, ki že na daleč izstopajo ter so takoj prepoznavni.
 


Kateri so izdelki, ki jih v ponudbi Desigual preprosto ne smete zgrešiti?

Torbice, nahrbtniki in šali

Prepoznavni so po svojih barvnih kombinacijah in dizajnu, ki predstavlja visoko modo. Kakovostni materiali in edinstveni vzorci bodo popestrili vašo garderobo in ji vnesli pridih mladostne igrivosti. Torbice so prostorne in primerne za vse letne čase. Bogata izbira v Nami vam omogoča, da lahko najdete popolno Desigualovo torbico tako za na plažo kot za šik večerno zabavo.

Ženske jakne in bunde

Slednje bodo poživile še tako turoben jesensko/zimski dan, obenem pa vam bodo zagotovile vso potrebno toploto. Nudimo vam tudi Desigualove jakne in bunde za prehodne sezone, ki vas bodo jeseni in spomladi prijetno grele, a hkrati nudile dovolj zraka in udobja za aktivnosti na prostem.

Majice, hlače, obleke, jopice, krila, bluze in srajce

V vašo garderobo bodo vnesle živahnost in igrivost, zaradi česar se boste počutili (še) bolj mladostno. Desigual oblačila bodo v vaš vsakdan vnesla živahnost in dobrovoljnost, hkrati pa bodo ostala brez kompromisov pri kakovosti.

Otroška oblačila

S cvetličnimi potiski, udobnimi materiali in barvitimi geometrijskimi vzorci praznujejo brezskrbne otroške dni. Ker si naši malčki zaslužijo zgolj najbolje, so Desigual otroška oblačila posebej oblikovana za maksimalno udobje.

Udobna obutev

Vse od poletnih natikačev do modnih superg z višjim podplatom. Barvita obutev Desigual je namenjena vsem tistim, ki cenijo udobje, a hkrati želijo ostati modni in elegantni.

Poleg potiskov in barvitosti pa v njihovi kolekciji najdete tudi bolj umirjena in klasična oblačila, ki so idealna za kombiniranje najbolj drznih oblačil, ki jih nudi blagovna znamka. Prav možnost drznih in klasičnih oblačil ustvarja neskončno kombinacij, ki popestrijo vaš garderobo. Primerna so za vse priložnosti in letne čase.

Vabimo vas, da v spletni trgovini Nama prebrskate bogato ponudbo Desigual, kjer lahko ostanete na tekočem z vsemi najnovejšimi popusti. Seveda pa lahko oblačila in modne dodatke v samem centru Ljubljane preizkusite tudi v živo! 

 

Desigual Majica 59,95 €
59,95 €
Desigual Obleka 119,95 €
119,95 €
Desigual Hlače 79,95 €
79,95 €
Desigual Pulover 99,95 €
99,95 €