Stroški dostave v spletni trgovini


Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Za osebni prevzem pa vas bomo naknadno še o tem obvestili, ko bo blago pripravljeno preko elektronske pošte.

V Sloveniji je čas dostave za večino pošiljk en delovni dan, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti...) podaljša.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS. Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 50 €. Strošek dostave ob nakupu do 50 € je 3,50 € in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu, ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki. Pri nakupu nad 50 € so stroški pošiljanja BREZPLAČNI, tudi če so izdelki naročeni po povzetju. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, in kako ga prevzamete. Če plačate po povzetju, vam dostavna služba za plačilo s kartico lahko zaračuna provizijo. Provizijo dostavni službi pri plačilu s kartico plača kupec, ne glede na višino nakupa.