Filorga

Filorga je vrhunska francoska anti aging kozmetika in ena prvih dermokozmetičnih linij, ki je nastala na osnovi lepotne kirurgije. Filorgini izdelki vsebujejo kompleks 55 vitaminov in mineralov, ki se postopoma aktivira in s svojo razgradnjo sprosti poživljajoče sestavine v tkivo kože. To omogoča ciljni, optimalni in dolgotrajni učinek, ki je ob redni uporabi podoben učinku estetskih tretmajev.

Zgodovina njihovega podjetja Filorga Laboratories sega do sedemdesetih let prejšnjega stoletja, ko je Dr. Michel Tordjman začel raziskovanje, ki se osredotoča na problematiko staranja kože. Dvajset let kasneje je Filorga razvila unikatne anti-aging izdelke, ki so hitro dobili priznanje vodilnih strokovnjakov na področju plastične kirurgije, dermatologije ipd.

Leta 2007 se je na trgu pojavila prva kozmetična serija Filorga, ki je požela ogromen uspeh. Kreme, serumi, maske in ostali izdelki blagovne znamke Filorga vsebujejo le najbolj učinkovite sestavine, ki pred lansiranjem prestanejo stroga testiranja. Svojim strankam ponujajo dermalna polnila, pripravke za piling, vrhunske fototerapevtske aparate in mnoge druge zanimive izdelke.

Kozmetika Filorga bo vaši koži povrnila naraven sijaj, gostoto in krepkost. Z njo se boste znebili gub in drugih nepopolnosti, uresničila bo vaše sanje o neminljivi lepoti.

Kliknite in si oglejte vso ponudbo izdelkov kozmetike FILORGA.