G-Star

Blagovna znamka G-STAR je bila ustanovljena leta 1989, na Nizozemskem. Od vsega začetka je njena filozofija “Samo izdelek.”

Vodilo blagovne znamke G-STAR je luksuzni denim za na ulico. V svojih oblačilih povezuje visoko raven izdelovanja uporabe surovega neobdelanega denima, ki mu dodajajo prepoznavno silhueto, ki temelji na arhitekturnem in 3D načrtovanju končnega izdelka. Naravno lepoto denima poudarijo z različnimi metodami pranja in obdelave.

Trajnostni izdelki

G-STAR vseskozi išče trajnostne rešitve, tako pri materialih kot pri vplivih podjetja na okolje. Želijo si izdelovati ikonične izdelke, ki so kakovostni, udobni in imajo prepoznavno obliko.

Materiali

G-Star izdelki so večinoma narejeni iz organskega bombaža, recikliranega bombaža in poliestra ter Tencela.

RAW Sustainable

G-STAR je v letu 2010 začel izvajati RAW Sustainable program. Oblačila v tem programu so v celoti izdelana iz inovativnih trajnostnih materialov in so sestavljena iz treh linij:

  • RAW Kopriva – material iz mešanice koprive in certificiranega organskega bombaža
  • RAW Reciklirano – mešanica recikliranega bombaža in certificiranega organskega bombaža
  • RAW Organic - 100 % certificirani organski bombaž

 

Nikoli vam ne bo potrebno oprati kavbojk – G-STAR RAW

G-STAR RAW kavbojke so obarvane, krojene in sešite tako, da bi pranje z vodo spremenilo njihov videz.

Namesto pranja boste kavbojke med uporabo zamrznili. Pripravite prostor v zmrzovalniku! Nizka temperatura v zmrzovalniku bo uničila vse bakterije. Proizvajalec zagotavlja, da je to vse, kar njihov jeans potrebuje.

Glavna značilnost G-STAR RAW kavbojk je posnemanje udobja in videza obrabljenega jeansa, ki zahteva le zgoraj opisano neobičajno nego.

Model RAW Denim zagotavlja ohranjanje velikosti in oblike jeans hlač od prvega dne naprej.

Model Elwood so kavbojke s 3D zasnovo. Njihova značilnost je, da imajo jahalno obliko, ki se udobno prilega že, ko jih kupimo.


G-STAR v veleblagovnici NAMA

Na policah veleblagovnice Nama najdete kolekcijo G-STAR za ženske (v 3. nadstropju) in moške (v 2. nadstropju)! Če si želite kultnih kavbojk, ki so brezčasne, potem vabljeni, da nas obiščete in si ogledate našo bogato ponudbo G-STAR oblačil! Naše modne stilistke vam bodo z veseljem pomagale pri izboru.

 
G-Star RAW Hlače 129,95 €
129,95 €90,96 €
 
G-Star RAW Srajca Syenite + več barv 99,95 €
99,95 €69,96 €
 
G-Star RAW Pulover Graphic 12 99,95 €
99,95 €69,96 €
G-Star RAW Bunda + več barv 199,95 €
199,95 €