Huber


Leta 1908 je Josef Huber v Götzisu ustanovil svoje lastno podjetje za izdelavo perila. Od samega začetka je dal največji poudarek kakovosti materialov, odličnemu prileganju in izjemnemu udobju. To troje je še danes nepremagljiv temelj blagovne znamke HUBER. Danes je HUBER v Avstriji blagovna znamka z najdaljšo tradicijo. Od svoje ustanovitve pa vse do danes so na trg poslali kar nekaj pionirskih izdelkov. Takšno je bilo na primer posebno ogrevano perilo, takoj po drugi svetovni vojni, ko je bilo izjemno povpraševanje po podaljšani življenjski dobi perila, pa so razvili spodnje perilo z enostavno zamenjavo gumijastih pasov. Leta 1952 je bila za ekskluzivno linijo izdelkov "Dexa Lancofil" razvita nova mešanica vlaken fine volne in bombaža, ki so združili pozitivne lastnosti obeh materialov v edinstvenem tekstilu.

Njihova filozofija danes je – kakovost, ki jo lahko občutite.Nič nam ni bližje od spodnjega perila, katerega nosimo. Daje nam varen občutek, je osnova našega počutja in našega območja udobja.

Spodnje perilo HUBER, ki združuje prvovrstno kakovost in popolno prileganje, vas bo prepričalo s svojo edinstveno estetiko in sodobnim dizajnom. Ponuja perilo za moške in ženske. 

Huber Spodnje hlače Soft Comfort 17,95 €
17,95 €
Huber Pižama Dean + več barv 79,95 €
79,95 €
Huber Spodnje hlače Valentin 22,95 €
22,95 €