Keune

KEUNE – kozmetika vrhunske kvalitete že od leta 1922. KEUNE zgodba se je začela leta 1922 v mali drogeriji v Amsterdamu. Po več kot 90 letih obstoja firmo vodita dva sinova in George Keune senior. KEUNE je še vedno v družinski lasti, kar je na področju lasne kozmetike (med podjetji te velikosti) prava redkost. »To je družinski posel, ki izhaja iz srca in je usmerjen na lase« pravi gospod George Keune sr. 

Velik prelom v razvoju je tovarna naredila pred 20 leti, ko je na tržišče poslala barve za lase TINTA COLOR. Te so postale najvažnejši izdelek za prodor na svetovni trg. Barve za lase Tinta Color spadajo v svetovnem merilu med barve z najvišjim odstotkom negovalnih snovi. Razlika se občuti!  

Visoka kvaliteta, elegantna embalaža, usklajenost z modernimi trendi so odlika KEUNE izdelkov. Izdelki za styling in oblikovanje las so vodotopni, kar pomeni, da se na laseh ne tvorijo obloge in ne obtežujejo las. Kvaliteta lakov za lase je znana.

Za nego las je na voljo več kolekcij. Negovalni in styling izdelki znamke KEUNE so v zelo koncentrirani obliki, kar pomeni, da potrebujete manjše količine kot običajno (šampon 200 ml je dovolj za cca 50 pranj!).

V veleblagovnici NAMA Ljubljana, na oddelku kozmetike, je na voljo najširši asortiman KEUNE izdelkov v Sloveniji.

Keune ROOT VOLUMIZER, 300 ml 16,50 €
16,50 €
Keune POWER PASTE, 150ml 11,50 €
11,50 €
Keune SILVER REFLEX Balzam, 200ml 15,37 €
15,37 €