Laceup

Vezalke, kot nepogrešljiv dodatek k obutvi, nas spremljajo na vsakem koraku in ob vseh priložnostih, tako športnih kot poslovnih, v prostem času, v službi ali v šoli. Večinoma so to klasične vezalke ali trakovi, ki jih dobimo skupaj z obutvijo.

Zakaj ne bi svojih priljubljenih All Stark opremili z vezalkami v barvi vaše torbice ali suknjiča, ali pa trakov iz sandalov zamenjali z barvitimi vezalkami, ki imajo eleganten satenast izgled in so pri tem še mehke ter udobne. In zakaj ne bi vaši športni obutvi, ki jo lahko po zadnjih modnih trendih nosite tudi za poslovne priložnosti, dodali kanček elegantnejšega izgleda?

Vezalke v atraktivni embalaži so odlična ideja za darilo. Vsak par vezalk boste prejeli v epruveti z aluminijastim pokrovčkom. Vezalke so širine 16 mm in štirih različnih dolžin, 90, 110, 130 in 150 cm. Zaključki omogočajo enostavno napeljevanje v obutev. Pomembna lastnost Laceup vezalk je, da se ne odvezujejo. Vezalke so iz 100% poliestra, kar zagotavlja obstojnost in enostavno vzdrževanje (pranje v stroju na 40 stopinj celzija).

Strast do detajlov združila vezalke Laceup in kristale Swarovski

Kaj imata skupnega slovenska znamka Laceup in Swarovski, svetovno znano ime v svetu kristalov? Zagotovo je to strast do detajlov in ravno to je bil tudi razlog, da je Swarovski v slovenskih satenastih vezalkah Laceup prepoznal priložnost za sodelovanje in razvoj skupne, ekskluzivne linije vezalk Laceup s Swarovski kristali.

Ekipa Laceup, ki je svoje satenaste vezalke na trg lansirala pred dobrim letom in doživela velik uspeh, je upravičeno ponosna na novo ekskluzivno linijo s kristali, saj se je sodelovanje s Swarovskim do sedaj ponudilo le izbranim slovenskim blagovnim znamkam.

Swarovski s svojimi mojstrovinami oblikovanja kristalov in inovacijami že več kot 120 let kroji glamurozne modne dodatke, ki so zapeljali ženske po vsem svetu. Sprva klasičen nakit, danes glamurozna ponudba inovativnih kristalnih dodatkov, je v kombinaciji s satenastimi pentljami zapeljala tudi nas.

Odslej si boste ljubiteljice Laceupk na svoje priljubljene satenste vezalke lahko napeljale glamurozne kristale Swarovski in pričarale izgled obutve z modnih pist. Z njihovimi različnimi barvami in oblikami lahko ustvarimo sodoben, klasičen, rock'n'roll ali romantičen izgled. Spektakularna igra svetlobe, ki jo ustvarijo kristali, pa lahko vsako modno obutev spremeni v bleščečo čarovnijo.

Predstavljajte si svoje bele Adidaske z belimi satenastimi vezalkami, na katere nataknete še kristalno srce in tako povsem preprosto postanejo unikatni modni kos. V vaše črne zimske gležnarje pa lahko napeljete črne satenaste pentlje in dodate valjast dodatek, posut s kristali v tigrastem vzorcu. Dodajte še kristalno tigrovo glavo, ki je na voljo v treh različnih barvah, ali pa se poigrajte z drugimi svetlečimi obeski iz individualne zbirke Swarovski kristalov BeCharmed in Pavé. Kristali imajo luknjo, dolgo 4,5 mm, ki je dovolj velika, da se materiali lahko znotraj sušijo. Njihovo kakovostno notranje jedro je iz nerjavečega jekla.

Nakup vezalke in kristala je možen v setih ali ločeno – vezalka in kristal posebej, kar omogoča nešteto kombinacij, ki se bodo svetlikale na vaših čeveljcih. In če ne veste, kaj bi za praznike podarili svoji prijateljici, mami ali dekletu, naj vam namignemo, da je satenasto-kristalna kombinacija ob vsaki priložnosti prav posebna in čarobna za vse modne navdušenke.

V veleblagovnici NAMA v Ljubljani jih najdete v pritličju, na oddelku modni dodatki.

 

Laceup Vezalke Nude 90 7,90 €
7,90 €
Laceup Vezalke Spring Moss 130 7,90 €
7,90 €
Laceup Vezalke Peacoat 150 7,90 €
7,90 €
Laceup Vezalke Powder Pink 90 7,90 €
7,90 €