Oddelki

Ženska moda


Prvo nadstropje trgovine NAMA v Ljubljani je posvečeno najljubšemu opravilu sodobne ženske: nakupovanju oblačil. Priljubljene tuje blagovne znamke ponujajo široko paleto poslovne mode, športne elegance in večernih toalet. Dobro krojena srajčna bluza, poslovno krilo do kolen in mala črna obleka je le nekaj klasik, ki so v NAMI vedno na voljo. Za trendovski pridih jih lahko vsako sezono popestrite z novimi modnimi dodatki in svežimi zapovedmi ličenja. Po nasvet se obrnite na prijazne prodajalke ali pa se naročite na brezplačno osebno stilsko svetovanje in šiviljske storitve

Ponudbo oblačil smo zaokrožili z izbrano ponudbo ženskih čevljev za različne priložnosti.

V vsakem primeru bomo v NAMI poskrbeli, da bo vaše nakupovanje vedno znova prijetno.

Moška moda


Moški se v drugem nadstropju NAME v Ljubljani počutijo odlično. Sproščeno vzdušje in prodajalke s poznavanjem zakonitosti moškega oblačenja poskrbita za uspešen ter hitro opravljen nakup. Tu boste brez težav našli srajco za vse priložnosti, elegantno poslovno obleko in kravato po svojih željah. Prav tako boste lahko izbirali med številnimi športnimi puloverji in polo majicami. Izkušene prodajalke vam bodo pomagale določiti pravo dolžino hlač in poiskale pas, ki paše zraven. Kadar se odločate za večje nakupe, se lahko naročite na brezplačno stiliranje in šiviljske storitve. Za še bolj praktično nakupovanje vam ponujamo tudi možnost brezplačnega parkiranja.

Perilo - Perilo in kopalke po vašem okusu


Tretje nadstropje NAME smo leta 2018 prenovili in ustvarili edinstven svet perila. Na 600 m2 se razprostira največja ponudba spodnjega perila v Sloveniji. Oddelek je znan po izkušenih prodajalkah, ki prijazno pomagajo in svetujejo pri nakupu perila in kopalk, ki je lahko prava nočna mora. Mame, babice, bodoče neveste in očetje se zato po udobno in prilegajoče se perilo zadovoljni vračajo vedno znova. Številni nedrčki s košaricami do velikosti H, brezšivno in športno perilo ter perilo za oblikovanje postave poskrbijo za dobro oporo in čudovito silhueto. Za samozavesten odhod na počitnice vas pripravi moden nabor enodelnih in bikini kopalk.

Modni dodatki - Modni dodatki za popoln izgled


Modni dodatki so najboljši prijatelji oblačil, saj lahko do popolnega izgleda povzdignejo še tako običajno garderobo. Ker so obvezni del vsake modne zgodbe, so razstavljeni na vseh nadstropjih NAME. Med njimi so mnoge lepe malenkosti, ki jih je tako prijetno kupovati in podarjati: sijajna bižuterija, nakit s podpisom slovenskih oblikovalk in velika izbira modnih nogavic.

Posebna pozornost je namenjena  ženskim torbicam in denarnicam, ki so vam glede na življenjski slog na voljo v vseh velikostih, barvah in materialih. Ko mesto zajame mraz, pa široka izbira mehkih šalov, toplih rokavic in diskretnih pokrival poskrbi, da ste tudi v zimskih mesecih videti popolno.

Kozmetika


Pritličje NAME v Ljubljani je prava promenada kozmetičnih izdelkov. Na eni strani se vrstijo prestižna imena vrhunske kozmetike, na drugi pa pionirji naravne kozmetike, s čimer so zadovoljene potrebe strank, ki hočejo najboljše iz obeh svetov. Zaradi naprednega pristopa k negi kože, navdušenja nad novimi smernicami ličenja in ponudbe najljubših parfumov je to eden najbolj priljubljenih oddelkov, ki poskrbi za razvajanje telesa in duha. Tu predvsem dame zelo rade unovčijo svoje darilne bone, tudi zato, ker prijazno osebje z veseljem svetuje pri izbiri pravega odtenka novega senčila ali šminke. Poleg tega vam redne promocije omogočajo, da izbrane izdelke pred nakupom preizkusite ali si zagotovite poseben popust.